Zomer/Winter – Agenda

De Weishorn ontwaakt in de ochtendzon

U wilt graag eens een huttentocht of een sneeuwschoenwandelreis maken, maar u weet nog niet goed wat er allemaal bij komt kijken. Bij alpinatours kunnen wij u goed op weg helpen met u keuze voor de juiste tocht. Voor elk soort wandelaar van beginner tot gevorderd, voor iedereen is er wel een passende reis. Heeft u nog nooit in de bergen gewandeld, dan maken wij een reis met al u wensen. Wanneer u met minimaal 4 pers bent, kunnen wij al een tocht organiseren. Voor een prijsopgave, of informatie kunt u contact opnemen via ons contactformulier. Een offerte is altijd gratis. Alle tochten worden begeleid door een ervaren gecertificeerde Nederlandse gids.  

AGENDA 2020

Gegarandeerd:  Winterreis            Za  01.02  t/m Za 08.02.2020 – Italië VOL

Gegarandeerd:  Gezinstocht         Ma 10.08  t/m Vrij14.08. 2020 – Italië VOL

Gereserveerd:    Berchtesgaden    Ma  06.07 t/m Vrij 10.07.2020  –  2 pers                     Er zijn nog een aantal vrije plaatsen.

Als reizen zijn gegarandeerd, dan gaan deze altijd door.

Als reizen zijn gereserveerd, dan zijn deze altijd onder voorbehoud en gaan alléén door bij minimaal 4 deelnemers, tenzij alpinatours anders beslist.    

De gezinsreizen worden hoofdzakelijk tijdens de schoolvakanties gelopen. U kunt al vanaf September 2019 een reis aanvragen. Wij kijken welke ervaring u heeft en maken een reis op u niveau. Of beginner of al wat gevorderd, wij passen de reis desgewenst aan om iedereen maximaal te laten genieten. Wilt u het eens een dagje rustiger aan  doen, geen probleem dan kan de gids in overleg een alternatieve route uitzoeken of een rustdag inplannen. Alles kan niets moet.

Het kan zijn dat u er niet uitkomt en blijft zitten met vragen van wat het allemaal gaat kosten aan uitrusting, en wat u precies kunt verwachten tijdens zo’n huttentocht. Wij kunnen dan e.v.t. een voorbespreking bij u thuis inplannen. Zo kunt u in u eigen vertrouwde omgeving alle vragen stellen. Wilt u graag een voorbespreking, dan dit vermelden bij de aanvraag van een reis.