Rosengarten

Roda di Vael

Dit is één van de leukste (gezins)tochten uit ons zomerprogramma. Niet te zwaar voor de kinderen, en met veel afwisseling. Bij goede omstandigheden kunnen we zelfs zwemmen in een schitterend gelegen bergmeer. Onderweg is er genoeg tijd om te genieten van lekker eten op de vele almen en berghutten die in dit gebied aanwezig zijn. Kortom “de” ideale huttentocht voor gezinnen met kinderen.

Van hut naar hut. Het is de mooiste manier om de bergwereld te ontdekken. De Rosengarten is een ideaal gebied om voor het eerst een huttentocht in de bergen te maken. Talrijke goed bereikbare hutten en een afwisselende omgeving maken deze reis bij uitstek geschikt voor een huttentocht met kinderen. Tijdens deze 5 daagse wandelweek worden we getrakteerd op een heel bijzonder gebergte met een aantal verassende trajecten!

Door de goede bereikbaarheid is de Rosengarten een geliefde wandelbestemming. En daardoor één van de favoriete (gezins)reizen. De tocht wordt begeleid door een Nederlandse gids die het gebied uitstekend kent, en u mee neemt naar de mooiste plekjes.

Niveau:   **+

Voorwaarden:
Bergwandelervaring is niet nodig, wel een goede basis conditie. Dagtochten tot 6 uur wandelen per dag over smalle paden. Soms zijn er korte, met staalkabels gezekerde passages. Een ideale huttentocht voor beginners en/of gezinnen met kinderen.

Programma:
ST Zyprian – Roda di Vael – Vajolethütte – Tierseralphütte – Schlernhaus – St Zyprian
Route & Accommodaties

Datum:  Op aanvraag

Voor snelle beslissers is dit een mooie aanbieding. 5 dagen bergwandelen met een Nederlandse gids, die je alles leert wat je moet weten om zelfstandig een huttentocht te maken. Je bezoekt bijzondere berghutten en de gids neemt je mee op weinig belopen paden.

Route:
Deze is altijd onder voorbehoud. Weersomstandigheden en/of terreingesteldheid  kunnen van invloed zijn op het uit te voeren programma. De gids bespreekt elke avond in de hut het programma van de volgende dag. En zal indien nodig een alternatieve route uitzoeken.

Inclusief:
4 x Overnachting in Berghutten
4 x HP   (Diner & ontbijt)
1 x Bus/taxi
Begeleiding door een Nederlandse gids.

Exclusief:
Heen en terugreis.
Lunches, en drankjes in de hutten.
Verzekeringen.

Prijs 2020  
€ 545,- p.p.   

(Gezins) tocht vanaf 4 deelnemers

Let op:
Deze reis kunt u ook aanvragen wanneer u bijvoorbeeld maar 4 dagen wilt wandelen. Prijs n.o.t.k.

Datum:
Op aanvraag:
Klik hier voor het inschrijvingsformulier