NIEUW – Dolomieten Val Gardena

Deze zomer van 2023 starten we met onze NIEUWE huttentochten in het Val Gardena We wandelen door het hart van het Unesco Werelderfgoed Dolomieten, en komen op magische en adembenemende plaatsen waar je kan genieten van de mooiste uitzichten en het lekkerste eten. De tochten zijn aan te vragen voor beginners, maar ook voor gevorderden bergwandelaars. Elke tocht wordt als maatwerkreis aangeboden en de route en berghutten worden afgestemd op de ervaring van de deelnemers. Vaak start deze tocht in het Val Gardena, maar soms ook in Cortina d’ Ampezzo, afhankelijk van de beschikbaarheid accommodaties. 

Niveau:  **+  

Voorwaarden:
Bergwandelervaring is niet nodig voor de eenvoudige tochten, wel een goede conditie. Dagtochten zijn gemiddeld 5 uur lopen, exclusief pauzes. Bij zwaardere tochten zijn een uitstekende conditie en volledige bergwandeluitrusting noodzakelijk.

Programma: 
Het programma is altijd onder voorbehoud, en mede afhankelijk van de beschikbaarheid berghutten de weersvoorspelling, en het enthousiasme van de deelnemers. De gids(en) hebben het recht om een tocht aan te passen, wanneer deelnemers niet het gewenste niveau halen, of anderzijds een tocht-etappe niet kunnen volbrengen. 

Datum: Op aanvraag zie agenda 

Prijs:  Op aanvraag   Dit is géén individuele reis. Minimaal 4 pers.

Begeleiding: Rob van Baardwijk

Inclusief:
5 x Overnachting in Berghutten (meerpersoonskamer) 
5 x Halfpension (Diner & ontbijt)
Alle transfers en liften ter plaatse, indien nodig tijdens de tocht.
Organisatie en begeleiding Nederlandse gids.

Exclusief:
Heen en terugreis naar Italië.
Lunches, (lunchpakketten e.d.) drankjes onderweg en in de berghutten.
Verzekeringen.

Naar aanvraagformulier