Aanmelding & Voorbespreking

Inschrijven voor een huttentocht voor 2022, kan al vanaf September 2021.  

Als u zich aanmeld voor een huttentocht uit ons zomerprogramma, dan gelden onze algemene voorwaarden. Bent u nog niet zeker, of een bepaalde reis voor u geschikt is, dan kunt u het beste gebruik maken van ons contactformulier, en aangeven dat u informatie wilt over een reis naar u keuze, dat is vrijblijvend.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, om de mogelijkheden te bespreken en/of e.v.t. een andere reis voor te stellen die beter bij u past.

Alle reizen uit ons reisprogramma, zijn wandeltochten die wij zelf hebben samengesteld. Wij beschikken over een grote kennis van de berggebieden en wandelwegen. U gaat altijd op pad met een Nederlands sprekende erkende bergwandelgids voor de beste begeleiding.

Als u na al ons advies, nog altijd twijfelt over een bepaalde tocht. Dan kunt u gebruik maken van een voorbespreking. Tijdens dit gesprek kunt u alle vragen stellen aan de begeleidende gids. U krijgt dan uit de eerste hand, een route beschrijving en u kunt overleggen wat u mee moet nemen.

Deze voorbespreking is gratis, en wordt bij een van de deelnemers thuis gehouden.

Enige voorwaarden is wel, dat u voor dat wij een voorbespreking organiseren, u ons via email een bevestiging stuurt van deelname aan een huttentocht uit het reisprogramma.

Let op!
Een voorbespreking kan alleen tot juni plaatsvinden (zomerreizen).