Aanvraag zomer & winter

 

Het aanvragen van een huttentocht is heel eenvoudig. U kunt kiezen uit een aantal reizen uit ons reisprogramma. Er zijn beginners tochten voor gezinnen met kinderen en een aantal gevorderde reizen. Staat u reis er niet bij, dan kunnen we altijd nog een reis op maat maken met al u wensen. 

Let op:
Wanneer u met 5 pers of meer een gezinsreis boekt, krijgt u een extra korting op de prijs. Deze extra korting is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Veel (berg)wandelaars vragen een reis aan, vlak voor de vakantie en dan moeten wij hun vaak teleur stellen. Wilt u met ons op pad, dan zult u op tijd een reis moeten aanvragen. 

Voor nieuwe aanvragen kunt u gebruik maken van ons inschrijfformulier. U kunt gerust een aanvraag doen, zonder financiële verplichtingen. Een offerte is altijd gratis. Kiest u uiteindelijk voor ons aanbod, dan vragen wij om een aanbetaling van € 200, – per boeking. De rede hiervoor is dat wij veel aanvragen krijgen, en wij veel tijd steken in een goede offerte en toekomstige reis. De aanbetaling is bedoeld als garantie voor ons  dat de gemaakte afspraak wordt nagekomen en de reis doorgang kan vinden. Op al onze reizen gelden de algemene voorwaarden.

Onze wandel-agenda, is meestal snel volgeboekt. Dit heeft vooral te maken met onze keuze, om niet met grote groepen wandelaars op pad te gaan. Vooral die kleinschaligheid wordt door onze klanten als zéér prettig ervaren.

Nogmaals, vroeg boeken geeft ons wat ruimte en u weet zeker dat u in 2022 de reis van u dromen kunt maken.