Aanvraag Huttentocht

 

Het aanvragen van een huttentocht is heel eenvoudig. U kunt kiezen uit een aantal reizen van eenvoudige tochten met kinderen, tot vergevorderde reizen en alles daar tussen in. Staat u reis er niet bij, of denkt u dat een reis niet geschikt is voor u, dan kunnen we altijd nog een reis op maat maken met al u wensen. Wij maken gratis een offerte voor u.

Let op:
Wanneer u met 5 pers of meer een gezinsreis boekt, krijgt u een korting op de prijs. Deze extra korting komt nog bovenop de kinderkorting van € 50,- per kind. Dit geldt voor alle gezinsreizen uit ons Zomerprogramma. Deze extra korting is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Veel (berg)wandelaars vragen een reis aan, vlak voor de vakantie en dan moeten wij hun vaak teleur stellen. Wilt u met ons op pad, dan zult u op tijd een reis moeten aanvragen. 

Voor nieuwe aanvragen kunt u gebruik maken van ons inschrijfformulier. U kunt gerust een aanvraag doen, zonder financiële verplichtingen. Een offerte is altijd gratis. Kiest u uiteindelijk voor ons aanbod, dan vragen wij om een aanbetaling van € 200, – per boeking. De rede hiervoor is dat wij veel aanvragen krijgen, en wij veel tijd steken in een goede offerte en toekomstige reis. De aanbetaling is bedoeld als garantie voor ons  dat de gemaakte afspraak wordt nagekomen en de reis doorgang kan vinden. Op al onze reizen gelden de algemene voorwaarden.

Onze wandel-agenda, is meestal snel volgeboekt. Dit heeft vooral te maken met onze keuze, om niet met grote groepen wandelaars op pad te gaan. Vooral die kleinschaligheid wordt door onze klanten als zéér prettig ervaren.

Nogmaals, vroeg boeken geeft ons wat ruimte en u weet zeker dat u in 2021 de reis van u dromen kunt maken.