Rosengarten & Langkofel

Roda di Vael

Dit is één van de leukste tochten uit ons zomerprogramma. Niet te zwaar en met veel afwisseling. Bij goede omstandigheden kunnen we zelfs zwemmen in een schitterend gelegen bergmeer. Onderweg is er genoeg tijd om te genieten van lekker eten op de vele almen en berghutten die in dit gebied aanwezig zijn. Kortom “de” ideale huttentocht voor jong en oud.

Van hut naar hut. Het is de mooiste manier om de bergwereld te ontdekken. De Rosengarten en het Langkofel gebergte is/zijn een ideaal gebied om voor het eerst een huttentocht in de bergen te maken. Talrijke goed bereikbare hutten en een afwisselende omgeving maken deze reis bij uitstek geschikt voor een huttentocht. Tijdens deze 6 daagse wandelweek worden we getrakteerd op een heel bijzonder gebergte met een aantal verassende trajecten!

Door de goede bereikbaarheid is de Rosengarten een geliefde wandelbestemming. En daardoor één van de favoriete reizen. De tocht wordt begeleid door een Nederlandse gids die het gebied uitstekend kent, en u mee neemt naar de mooiste plekjes.

Niveau:   **+

Voorwaarden:
Bergwandelervaring is niet nodig, wel een goede basis conditie. Dagtochten tot 6 uur wandelen per dag over smalle paden. Soms zijn er korte, met staalkabels gezekerde passages. Een ideale huttentocht voor beginners en of gezinnen met kinderen.

Programma:
NIEUWE route in 2021. 
Route & Accommodaties

Datum:  Op aanvraag  –  6 dagen

Route:
Deze is altijd onder voorbehoud. Weersomstandigheden en/of terreingesteldheid  kunnen van invloed zijn op het uit te voeren programma. De gids bespreekt elke avond in de hut het programma van de volgende dag. 

Inclusief:
5 x Overnachting in Berghutten
5 x HP   (Diner & ontbijt)
1 x Bus/taxi
Begeleiding door een Nederlandse gids.

Exclusief:
Heen en terugreis.
Lunches, en drankjes in de hutten.
Verzekeringen.

Prijs 2021  
€ 625,- p.p.   

Let op:
Klik hier voor het inschrijvingsformulier