Contactformulier

U kunt via deze pagina een aanvraag doen. De tocht gaat pas door bij minimaal 4 deelnemers. Dit is een unieke kans om met een kleine groep een fantastische huttentocht te maken.

Ook voor alle vragen over bergwandelen met of zonder kinderen, kan ik vrijblijvend advies geven. Heeft u vragen over een bepaalde tocht, maar weet u niet of deze voor u geschikt is, ik kan in de meeste gevallen hier wel een antwoord op geven. Ook voor de aanschaf van uitrustings materialen kan ik een goed advies geven, dan weet u tenminste wat u moet kopen in de verschillende buitensportwinkels.

Wilt u graag gaan bergwandelen met u eigen familie of wandelgroep, max 8 pers en u wilt graag een privé berggids, dan kan ik een tocht op maat maken. U krijgt dan een reis met al u eigen wensen. Een offerte is altijd vrijblijvend.

U kunt mij bereiken via mijn contact formulier. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Bellen kan ook van maandag  t/m  vrijdag tijdens kantooruren, en zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur onder nummer: 0031 0634269010
 

Alpinatours
Kupstraat 63 A
6176 AK
Spaubeek
E- mail : info@alpinatours.nl  deze website of jrvanbaardwijk@Gmail.com voor rechtstreeks contact via mijn gsm. 
KvK Roermond  59886544

Opmerkingen en vragen zijn welkom.

* verplicht veld