Droomtocht in het hooggebergte NIEUW

De Hohe Tauern zijn misschien wel het ruigste en meest ongerepte deel van de Oostenrijkse Alpen. Honderden bergtoppen reiken boven de 3000 meter met de Großglockner 3798m, als allerhoogste. Je kunt er heerlijk bergwandelen en er zijn tientallen berghutten verspreid die je aan elkaar kunt rijgen tot een perfecte huttentocht, en het gevoel hebben dat je op het dak van de wereld loopt. Deze trektocht door het hart van het Nationaal Park is dan ook echt een droomtocht voor liefhebbers van een ongerepte natuur met rondom niets anders dan rots en gletsjers.  En dan die stilte…. Welke bergwandelaar wil dit niet minstens één keer meemaken? Een intense wandelervaring met fantastische vergezichten in het hart van het hooggebergte? Laat die zomer nu maar komen!

Niveau ***

Programma & accommodaties  

Deze reis is NIEUW in ons zomerprogramma.

Voorwaarden
Berg-wandelervaring is een voordeel bij deze nieuwe huttentocht, en verder een goede conditie. De wandelpaden zijn soms smal en er komen gezekerde passages in voor. Hoogte verschillen zijn aanzienlijk met meer dan 1000 meter, stijgen en/of dalen per dag.

Inclusief:
5 x Overnachting in berghutten (meerpersoonskamer)
5 x Halfpension (Diner & ontbijt)
1 x UIAGM berggids voor een gletsjertocht.
Alle transfers ter plaatse indien nodig.
6 dagen bergwandelgids – Rob van Baardwijk

Exclusief
Heen en terugreis
Lunches, drankjes in de hutten 
Verzekeringen

Datum   Ma 30/08/2021 – Za 04/09/2021 – inschrijven kan hier

Deze reis in de Hohe Tauern is één van de NIEUWE tochten uit het zomerprogramma van 2021. We maken een trektocht door de kernzone van het Nationale park en bekijken de hoogste berg van Oostenrijk de Großglockner van zijn mooiste kant. Bij goede weersomstandigheden wandelen we met een plaatselijke berggids over de gletsjer naar de Romariswandkopf 3511m, met een fantastisch uitzicht op de Pasterze. Dit is met een lengte van 9 km de langste gletsjer van Oostenrijk. 

Prijs 2021  € 825,- p.p.   
Minimaal aantal deelnemers is 4 pers
Andere datum op aanvraag