Vervoer naar je bestemming

Wilt u deelnemen aan een huttentocht uit ons reisprogramma. Dan zult u zelfstandig met de auto of trein naar de Alpen moeten reizen. 

De meeste deelnemers rijden met de auto naar hun bestemming in de Alpen. Dat is goedkoop en makkelijk als je met meerdere personen bent. Maar hoe zit dat nou, als je alleen bent…

Wist je al dat je goedkoop in de bergen kunt komen met de trein, wanneer je op tijd een reis boekt bij de Dbahn (Duitse spoorwegen) Daar gelden nog de voordelen van vroeg boeken, is voordelig reizen.

Hoe zit dat nou, en hoe gaat dat in zijn werk?

Bij de Duitse spoorwegen kun je al v.a. 3 maanden van te voren een reis boeken naar je bestemming in de Alpen. Als je dit op tijd doet, kan je een stuk goedkoper reizen, dan wanneer je op het laatste moment een ticket koopt in Nederland. Hoe langer je wacht, hoe duurder de reis wordt.

Dus… als je toch van plan bent om naar de Alpen te reizen, en je weet al waar je naar toe wilt gaan. Kijk dan eens op de website van de Dbahn, en je print je voordelige ticket meteen uit op je eigen printer of via een App op je Smartphone. Betalen kan gewoon via iDEAL (online via je eigen bank) of creditcard.

De goedkoopste tickets, vertrekken meestal vanuit een Duits treinstation.

Als je vanuit Nederland wilt vertrekken, betaal je soms een stuk meer. Dan komen de kosten van Internationaal reizen bovenop je ticket kosten.

Dus… Als tip,  met een goedkoop ticket naar een Duits station, net over de grens met Nederland. Voor de meeste Nederlanders snel en makkelijk te bereiken. En dan comfortabel met de ICE naar de Alpen.

Makkelijk, veilig, snel en comfortabel reizen. Vergeet niet meteen een plaats te reserveren (tijdens boeking) en je weet zeker dat je uitgerust op je bestemming komt.

Succes met boeken!