huttentochten

Voor beginnende bergwandelaars en gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar, heb ik een nieuwe tocht samen gesteld. Deze huttentocht in Italië begint in Brixen en eindigt 6 dagen later in Tiers. Het is een combinatiereis van de Dolomietenhöhenweg nr 2 en 8. Overnachten doen we in 5 mooi gelegen berghutten op basis van Halfpension. Minimale aantal deelnemers is 4 pers. Kinderen krijgen €50,- p.p. korting. Deze reis is op aanvraag voor de Maand juli.  Prijs € 675,- p.p. kinderen t/m 14 jaar € 625,- 

Vanaf September kunt u al reizen aanvragen. Dan weet u zeker dat u in 2020 die lang gekoesterde en mooie huttentocht ook daadwerkelijk kunt ondernemen. Het lijkt nu nog heel ver weg, maar mijn zomer reizen zitten zo vol. Ook dit jaar heb ik veel gezinnen moeten teleur stellen omdat zij veel te laat een reis aanvragen. Wilt u een  huttentocht maken, genieten van de leukste berghutten en de mooiste berggebieden bezoeken, dan wacht niet te lang met u aanvraag. Omdat ik alle tochten zelf begeleid, kan ik maar een beperkt aantal huttentochten organiseren.

Wanneer u met 5 pers of meer een gezinsreis bij ons boekt, krijgt u een korting op de prijs. Deze extra korting komt nog bovenop de kinderkorting van € 50,- per kind. Deze korting geldt voor alle gezinsreizen uit ons zomerprogramma.

Op mijn website staan maar een beperkt aantal reizen. Dat wil niet zeggen dat wij géén andere tochten maken. Heeft u ergens anders een reis gezien of heeft u een mooie huttentocht in gedachten, dan neem eens contact op via mijn contactformulier en dan  kijken wij eens of wij die reis ook voor u kunnen organiseren.

                                 

De gezinstochten van hut naar hut zijn speciaal  voor ouders met kinderen samengesteld. Niet te zwaar en met veel afwisseling. U gaat een week op pad met een Nederlandse gids en leert de basisvaardigheden voor het maken van eenvoudige alpiene tochten.

De gezinstochten zijn ook geschikt voor beginners die liever niet met kinderen een huttentocht willen maken. Door onze grote kennis van de berggebieden kunnen wij onze tochten aanpassen aan elk niveau. 

Veilig leren wandelen in het hooggebergte, en het samen genieten van deze overweldigende natuur. Dat zijn de belangrijkste elementen van een huttentocht.

Overnachten doen we zoveel mogelijk in (kind)vriendelijke berghutten, daar hebben ze slaapkamers i.p.v. grote slaapzalen. Warme douches, en voortreffelijke maaltijden.

De tochten worden hoofdzakelijk georganiseerd in Oostenrijk en Italië.

Wilt u graag in een ander gebied wandelen, dan maak ik een reis naar u wensen.

Let op:  Zie onze agenda voor een beschikbare datum.

 

Klik hier voor het inschrijf/informatieformulier: