huttentochten voor iedereen

Onze huttentochten zijn voor iedereen. Beginner of wat meer gevorderd, wij maken iedere reis op maat. Wij vinden het heel belangrijk dat elke tocht een succes wordt. 

Vanaf September kunt u al reizen aanvragen voor het nieuwe jaar. Dan weet u zeker dat u in 2022 die lang gekoesterde en mooie huttentocht ook daadwerkelijk kunt ondernemen. Het lijkt nu nog heel ver weg, maar onze reizen zitten zo vol. Wilt u een  huttentocht maken, genieten van de leukste berghutten en de mooiste berggebieden bezoeken, dan wacht niet te lang met u aanvraag.

Op onze website staan maar een aantal reizen. Dat wil niet zeggen dat wij géén andere tochten maken. Heeft u ergens anders een reis gezien, en wilt u weten of wij deze tocht ook kunnen organiseren. Neem dan gerust eens contact op via ons contactformulier en dan kunnen we eens de mogelijkheden bespreken.                                            

De gezinstochten van hut naar hut zijn speciaal voor beginners en voor ouders met kinderen samengesteld. Niet te zwaar en met veel afwisseling. U gaat een week op pad met een Nederlandse gids en leert de basisvaardigheden voor het maken van eenvoudige alpiene tochten.

Veilig leren wandelen in het hooggebergte, en het samen genieten van deze overweldigende natuur. Dat zijn de belangrijkste elementen van een huttentocht.

Overnachten doen we zoveel mogelijk in (kind)vriendelijke berghutten, daar hebben ze slaapkamers i.p.v. grote slaapzalen. Warme douches, en voortreffelijke maaltijden.

De tochten worden hoofdzakelijk georganiseerd in Oostenrijk en Italië.

Wilt u graag in een ander gebied wandelen, dan maak ik een reis naar u wensen.

Let op:  Zie onze agenda voor een beschikbare datum.