Oostenrijk – Stubaier Alpen

Brunnenkogelhaus

 

 

 

                               Wandelen in de Stubaier- Alpen

Een hooggebergte wandeling in een rustig gedeelte van de Stubaier-Alpen. Vanaf het bekende Sölden in het Ötztal is het maar een klein stukje naar het minder bekende Windachtal. We maken een 5 daagse tocht, door een stil en wondermooi gebergte. Laat u eens verassen, en ervaar eens het “echte” berggevoel.

Vanaf 2021 is er een NIEUWE variant met een andere route. Deze 6 daagse reis is op aanvraag voor sportievelingen met uithoudingsvermogen, en is vergelijkbaar met onze Wildspitzentour. Deze reis word exclusief aangeboden door alpinatours aan bergwandelaars met bergervaring. Deze nieuwe reis gaat over de grens naar Zuid-Tirol met een overnachting in het Becherhaus. De tocht gaat gedeeltelijk over gletsjers. Bij goede weersomstandigheden beklimmen we de hoogste berg van de StubaierAlpen de Zuckerhütl 3507m, deze reis wordt mede geleid door één van onze vaste plaatselijke UIAGM berggidsen. Prijs is op  Op aanvraag  met minimaal 4 pers.

Niveau :     ***(+)

Onderstaand programma is voor de Stubaier-Alpen 5 dagen.

Programma:
Brunnenkogelhaus – Siegerlandhütte – Hildesheimerhütte – Hochstubaihütte
Klik hier voor ons Programma en accommodaties

Voorwaarden :
Bergwandelervaring is een voordeel bij deze hoogalpine huttentocht, en verder een uitstekende conditie. De wandelpaden zijn soms smal en er komen gezekerde passages met staalkabels in voor. Hoogte verschillen bedragen 500 – 1000 meter, stijgen en/of dalen per dag.

Inclusief :
4 x Overnachtingen in Berghutten
4 x Halfpension (Diner & ontbijt)
Alle transfers ter plaatse indien nodig.
Begeleiding:  Nederlandse Bergwandelgids.

Exclusief :
Heen en terugreis.
Lunches, drankjes in de hutten.
Verzekeringen.

Datum : 
Op aanvraag

Prijs 2021:  € 725,- p.p. 

Minimaal aantal deelnemers 4 pers
klik hier voor het inschrijfformulier