Berchtesgaden

test

     

                                        Nationalpark Berchtesgaden

De bergen rondom de Königssee behoren toe aan het mooiste Nationaal park van de Duitse Alpen. Een natuurgebied dat zijn gelijke niet kent, en waar de mens de natuur zijn gang laat gaan. De gevarieerde tocht begint met een boottocht, die ons afzet bij het startpunt van onze wandeltocht. Via allerlei kronkelpaadjes, belanden we uiteindelijk hoog in de bergen, en kunnen gaan genieten van een hele mooie wandelweek.

Deze reis is vooral bestemd voor alle wandelaars die eens een echte huttentocht willen maken. Het beleven van de bergen en het genieten van deze prachtige natuur,in combinatie met overnachtingen in traditionele berghutten, maakt van deze tocht een heel bijzondere reis. Voorop staat het samen genieten van de bergen en het leren ontdekken van de eigen mogelijkheden.

Laat u eens verassen en ga mee op een huttentocht door de Duitse Alpen

Programma & Accommodaties

Niveau :  **+

Datum : Op aanvraag

Voorwaarden :
Bergwandelervaring is niet nodig, wel een goede conditie, dagtochten zijn gemiddeld 6 uur lopen, de wandelpaden zijn soms smal maar goed begaanbaar. Onderweg wordt soms een top beklommen. Deze tocht is de ideale kennismaking met het lopen van  trektochten in de bergen

Inclusief:                                                                                           DSCN1282
5 x Overnachting in berghutten.
5 x Halfpension (Diner & ontbijt)
1 x Boottocht
Begeleiding: Nederlandse Bergwandelgids.

Exclusief:
Heen en terugreis.
Lunches, drankjes in de hutten.
Verzekeringen.

Prijs 2024:
€ 795,- p.p.  –  6 Dagen
Naar aanvraagformulier