Maatwerkreis Zomer & Winter

LIEVER JE EIGEN TOCHT SAMENSTELLEN?

Al onze maatwerkreizen worden altijd begeleid door een ervaren gids, en zijn de ideale tochten om alles te leren over het bergwandelen. U leert op eenvoudige wijze hoe u een tochtenplan maakt en waar u verder allemaal op moet letten. Het geleerde past u direct toe tijdens de dagtochten.

In overleg wordt dan een tocht samengesteld naar de wensen van de deelnemers. U bepaalt zelf hoe lang u met een privé gids onderweg wilt zijn. Wij hanteren voor maatwerk reizen een minimum aantal van 4 dagen.

Wilt u een reis op maat, dan gelden de volgende voorwaarden:

  • Minimaal aantal van 4 dagen.
  • Minimaal aantal van 4 deelnemers voor de zomerreizen
  • Minimaal aantal van 6 deelnemers voor de winterreizen
  • Bestemming en tochtvoorstel op afspraak.
  • Volledige begeleiding door een Nederlandse berg(wandel)gids.

De prijs per persoon hangt vooral af van de bestemming en het aantal dagen. Aanpassingen in het programma, zoals kortere/langere etappes, of zelfs een alpine-beklimming zijn altijd bespreekbaar. Voor zwaardere tochten met gebruik van stijgijzers en touwen, huren we tegen een meerprijs, een UIAGM berggids in.

LET OP:
De getoonde prijzen op onze/deze website zijn voor tochten met minimaal 4 deelnemers. Wilt u met minder dan 4 personen een huttentocht maken, dan betaald u een toeslag. Voor informatie over prijzen en routes kunt u contact opnemen via ons emailadres jrvanbaardwijk@gmail.com of via WhatsApp 0634269010 voor direct contact. Ons zakelijke email adres is info@alpinatours.nl 
Prijs en datum N.o.t.k.