Aanvraagformulier

          

BELANGRIJK !
We krijgen altijd veel aanvragen van individuele wandelaars die oftewel een prijsopgave of anderzijds een datum willen reserveren voor hun reis naar de Alpen. Wij kunnen helaas géén tochten organiseren voor één persoon. Om onze reizen betaalbaar te houden is het minimale aantal deelnemers van onze reizen 4 pers.

Wilt u graag eerst informatie over een tocht, dan kunt u het beste even contact opnemen via ons contactformulier, of bellen/WhatsApp met 06-34269010. U krijgt dan antwoord op al u vragen. 

Vanaf 1 september 2022 kunt u al een reis aanvragen voor de zomervakantie van 2023. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Tochtvoorstel is altijd in overleg. Voor advies of/en vragen over bestaande tochten kunt u een email sturen naar jrvanbaardwijk@gmail.com of info@alpinatours.nl

Als u zich aanmeld voor een tocht uit ons zomerprogramma, gelden onze algemene voorwaarden zoals vermeld op deze website. Graag het hele formulier invullen!

Als u het aanvraagformulier invult voor een tocht, bent u nog niets verplicht te betalen. Wij nemen eerst contact met u op om te kijken of de gekozen reis past bij u ervaring.  Alleen bij wederzijdse overeenstemming betaald u de aanbetaling die tevens u inschrijfbevestiging is. (i.v.m. het COVID-19 virus, is alleen een aanbetaling verschuldigd)  Het restantbedrag dient u uiterlijk 4 weken voor vertrek over te maken naar ons rekeningnummer. De Zomerreizen hebben een aanbetaling van €200,- per boeking.  

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

* verplicht veld