Aanvraagformulier

          EEN REIS AANVRAGEN VIA DEZE PAGINA

Wilt u graag eerst informatie over een tocht, dan kunt u het beste even contact opnemen via ons contactformulier, of bellen/WhatsApp met 06-34269010. U krijgt dan antwoord op al u vragen. 

Vanaf 1 september 2021 kunt u al een reis aanvragen voor de zomervakantie van 2022. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Tochtvoorstel is altijd in overleg. Voor advies of/en vragen over bestaande tochten kunt u een email sturen naar jrvanbaardwijk@gmail.com of info@alpinatours.nl

Als u zich aanmeld voor een tocht uit ons zomerprogramma, gelden onze algemene voorwaarden zoals vermeld op deze website. Graag het hele formulier invullen!

Als u het aanvraagformulier invult voor een tocht, bent u nog niets verplicht te betalen. Wij nemen eerst contact met u op om te kijken of de gekozen reis past bij u ervaring.  Bij wederzijdse overeenstemming betaald u de aanbetaling die tevens u inschrijfbevestiging is. (i.v.m. het COVID-19 virus, is alleen een aanbetaling verschuldigd)  Het restantbedrag dient u uiterlijk twee weken voor vertrek over te maken naar ons rekeningnummer. De Zomerreizen hebben een aanbetaling van €200,- per boeking.  

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

* verplicht veld