Aanvraag

          

BELANGRIJK !
Aanvragen van zelfstandige groepen en/of alleenstaanden die een prijsopgave of een datum willen reserveren voor een reis naar de Alpen kunnen we helaas niet in behandeling nemen. Wij organiseren géén individuele tochten zonder begeleiding van een berggids. 

Wilt u graag eerst informatie over een tocht, dan kunt u het beste even contact opnemen via ons contactformulier, of bellen/WhatsApp met 0634269010. U krijgt dan antwoord op al u vragen. 

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Tochtvoorstel is altijd in overleg. Voor advies of/en vragen over bestaande tochten kunt u een email sturen naar jrvanbaardwijk@gmail.com of info@alpinatours.nl

Als u zich aanmeld voor een tocht uit ons zomerprogramma, gelden onze algemene voorwaarden zoals vermeld op deze website. Graag het hele formulier invullen!

Als u het aanvraagformulier invult voor een tocht, bent u nog niets verplicht te betalen. Wij nemen eerst contact met u op om te kijken of de gekozen reis past bij u ervaring.  Alleen bij wederzijdse overeenstemming betaald u de aanbetaling die tevens u inschrijfbevestiging is. Het restantbedrag dient u uiterlijk 4 weken voor vertrek over te maken naar ons rekeningnummer. De Zomerreizen hebben een aanbetaling van €200,- per boeking tot 4 deelnemers. Bij 5 of meer pers 10% van de totaalprijs. 

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

* verplicht veld