Gastenboek

Wij stellen het enorm op prijs als u een bericht over u reis wilt plaatsen. U helpt zo weer andere reizigers een goede tocht te kiezen.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
14 entries.
Robert Paquay Robert Paquay uit Wijchen schreef op 11 januari 2024 om 11:52
Wij zijn begin januari met Rob op pad gegaan voor een sneeuwwandel vakantie in de Dolomieten. Het was van begin tot eind alleen maar genieten; van de overweldigende natuur, de prachtige wandelingen, het heerlijke welnesshotel, de gezellige groep van 8 personen én als 9e natuurlijk Rob, onze gids, die alles had geregeld en een zeer kundige berggids bleek die op basis van onze wensen en ons sportieve kunnen elke dag weer een passende, bijzondere tocht had uitgestippeld en ‘s avonds gezellig meedeed met spannende verhalen. Dank Rob en tot volgend jaar!
Ben Keysers Ben Keysers uit Hoogstraten schreef op 29 september 2023 om 22:35
In navolging van onze huttentocht met beklimming van de Grossvenediger in 2022, wilden we dit jaar met 4 vrienden opnieuw een sportieve uitdaging aangaan met Rob. Dit keer hebben we gekozen om begin augustus de Droomtocht te wandelen. Deze zesdaagse was soms best pittig, maar de fantastische vergezichten, het gevarieerde landschap met de altijd aanwezige reus Grossglockner in de buurt en de uitstekende hutten deden de kleine pijntjes snel vergeten. Hét orgelpunt was de passage over de gletsjer en beklimming van de Romariswandkopf. 7 uur hebben wij doorgebracht op deze prachtige gletsjer zonder een andere levende ziel tegen te komen, een dag waar ik nog vaak aan zal terugdenken! Wederom bedankt om alles voor ons te regelen, ons de nodige tips te geven, ons bewust te maken van wat bergwandelen echt inhoudt, en voor de geweldige ervaring Rob, topgids!
Leona Kuipers Leona Kuipers uit Nieuw Schoonebeek schreef op 29 september 2022 om 18:18
Wij zijn net weer terug en hersteld van onze reis. Prachtig! Wat hebben we genoten. We hebben een huttentocht gemaakt in de Venedigergruppe met beklimming van de Grossvenediger. De gletsjer was onvergetelijk. Wat een tocht, echt grandioos. Elke dag heeft Rob ervoor gezorgd dat het weer een leuke tocht werd met de nodige hoogte en dieptepunten? Wat hebben we gelachen met elkaar. We hebben enorm veel van Rob geleerd over hoogtemeters, kaartlezen en tochten uitzetten. Alles was tot in de puntjes geregeld. Super! Zeker voor herhaling vatbaar?
Emile van den Berg Emile van den Berg uit Amsterdam schreef op 12 augustus 2022 om 14:54
Vorige week hebben we een fantastische huttentocht in de Dolomieten gemaakt met Rob. Het was een combinatie van inspanning, mooie gesprekken, veel lol en heerlijk eten. Rob is zo ervaren en relaxed dat hij in staat is om alle variabelen mee te nemen en plannen daarop aan te passen: weer, conditie van de groepsleden, 'waar hebben we vandaag zin in' en zelfs met mijn snelle stofwisseling 🙂 Dankjewel voor een geweldige week, Rob!
Merel Merel schreef op 9 augustus 2022 om 21:19
In de derde week van juli hebben wij met een groep van zeven personen een onvergetelijke huttentocht gemaakt in de Venedigergruppe met onder andere de beklimming van de Großvenediger. Rob heeft vlak voor vertrek onze route moeten aanpassen, aangezien een van de hutten gesloten bleek te zijn. Dit werd vooraf duidelijk aan ons gecommuniceerd en uiteindelijk denken we dat de alternatieve route die hij voor ons heeft gemaakt (met daarbij een overschrijding van de gletsjer) nog bijzonderder was dan het oorspronkelijke plan. Rob mengde zich makkelijk in de groep, was altijd in voor een grapje en maakte onderweg voldoende pauzes zodat we ruim de mogelijkheid kregen om de benodigde snelle suikers (in de vorm van mueslirepen) tot ons te nemen. Daarnaast had hij oog voor de capaciteit van de groep waardoor de etappes van een uitdagend niveau waren zonder dat de dagen te vermoeiend werden. Kortom, een geslaagde week vol ontspanning en inspanning!
Nils Nils uit België schreef op 14 juli 2022 om 10:13
Vorige week hebben wij onder leiding van Rob met 5 vrienden een huttentocht gemaakt in de Alpen, met een tocht naar de Grossvenediger als hoogtepunt. Zonder specifieke ervaring als bergwandelaars hadden we aan Rob een sportieve uitdaging gevraagd... en of we die hebben gekregen! Onze reis was perfect op maat gemaakt, ook in aanloop naar de reis konden we bij Rob terecht voor allerhande praktische vragen rond materiaal en kledij. Tijdens de tocht was alles tot in de puntjes geregeld. Rob, bedankt voor de onvergetelijke ervaring. Wij kijken nu al uit naar een vervolg. Groeten van de Belgen!
Elsa Spaans Elsa Spaans uit Amsterdam schreef op 26 augustus 2021 om 09:18
Begin augustus 2021 zijn we met 10 vriendinnen op huttentocht geweest in de Dolomieten onder begeleiding van Rob. Wat een fantastische week hebben we gehad! Rob heeft vooraf goed naar onze wensen geluisterd en alles in heel korte tijd geregeld. Rob schat het niveau in en past de tocht en zichzelf hier goed op aan. Hij is heel relaxed, heeft nooit haast en laat je vrij, maar grijpt in of geeft tips als dat nodig is. We hebben een geweldige week gehad met mooie tochten en uitzichten, allerlei weersomstandigheden en heerlijk eten! Rob, dank voor de goede zorgen, de gezelligheid en je aanpassingsvermogen om 5 dagen met 10 vrouwen op pad te gaan! Het was fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar!
Jan Hoeijmakers Jan Hoeijmakers uit Venlo schreef op 13 augustus 2021 om 07:44
In augustus 2021 een schitterende bergtocht gemaakt onder begeleiding van Rob van Alpinatours en met mijn dochter, haar man en 4 kleinkinderen. De route werd in de Dolomieten gemaakt via 4 berghutten voor overnachting. Het is goed te doen mifs je gezond bent en over een normale conditie beschikt. Rob is een hele goede gids en begeleider die je als personen veel vrijheid geeft en op afstand alles goed in de gaten houdt. Een echte aanrader
George George uit Hilversum schreef op 6 augustus 2021 om 11:13
Ook dit jaar weer met Rob naar de Alpen. Met de naam van de tocht 'Droomtocht in het hooggebergte' is niets te veel gezegd. De zesdaagse, best pittige, tocht heeft ons over een zeer gevarieerd landschap gevoerd met soms spannende stukken. Kruidenrijke almen, gezekerde passages, stukken over steenslag, sneeuwvelden, bossen en iedere dag zicht op de Grossglockner en de omringende gletsjers. De hutten waren uitstekend (uiteraard op de mooiste plekken) en serveerden goed eten; vaak met een uitgebreid buffet. Met deze tocht heeft Rob van Baardwijk zichzelf weer overtroffen. Ik kijk al weer uit naar volgend jaar!
René René uit De Bilt schreef op 27 september 2020 om 21:33
Dit jaar in augustus hebben we voor de tweede keer met Rob een geweldige huttentocht gemaakt in de Dolomieten. Vorig jaar voor het eerst vier dagen, nu vijf dagen. Samen met vrienden, hun drie dochters en onze dochter - stoere meiden in de leeftijd 8 tot 14 jaar. Natuurlijk past Rob de tocht aan, aan wat wij aankunnen, maar dat bleek vaak meer dan we zelf gedacht hadden. Het is heerlijk om onbezorgd je ervaren gids te kunnen volgen, die weer en conditie in de gaten houdt en alles regelt als we weer in de volgende mooi hut aankomen. We weten dat Rob ook veel zwaardere tochten loopt, met sterke ervaren wandelaars en klimmers. Maar ook voor een stevige huttentocht met je gezin ben je bij hem aan het juiste adres.
George George uit Hilversum schreef op 3 september 2020 om 09:01
De laatste week van augustus voor de derde keer met Alpinatours op huttentocht in de Alpen. Na de Matterhorntocht in 2018 en de Gross Venedigertocht in 2019 was het dit jaar de uitdagende Wildspitzetocht. Rob van Baardwijk heeft ons gedurende deze week deskundig en uitstekend voorbereid op de klim naar de top. En na een dag van inspanning was het goed en gezellig vertoeven in de hoog gelegen hutten met prachtig uitzicht over de bergen. Daar doe je het voor. Rob, bedankt voor de fantastische tocht. Volgend jaar ga ik weer mee!!!
Renee Renee uit Amsterdam schreef op 1 september 2020 om 12:06
Rob is een fantastische gids. Ik ben nu twee keer met hem op huttentocht geweest, en beide vakanties waren helemaal top! Rob kiest prachtige wandelingen met super mooie uitzichten en hele fijne en gezellige hutten. Kortom: een aanrader om met Rob op huttentocht te gaan, gegarandeerd succes!
Machteld & Alexander Machteld & Alexander uit Amsterdam schreef op 30 augustus 2020 om 13:24
Wat een fantastische tour hebben wij gehad! We hebben de ötztaler tour met Wildspitze beklimming gedaan. Deze tour was zwaar, maar ieder moment spierpijn waard! Wat een prachtige uitzichten en spannende graatbeklimmingen. Een echte aanrader voor de sportievelingen met doorzettingsvermogen. Zorg dat je een goede uitrusting hebt.. met name c schoenen zijn essentieel om deze tocht te kunnen maken. Rob, onwijs bedankt voor deze heerlijke week. We hebben van jou, de groep, de hutten en uitzichten genoten!
Dieke Dieke schreef op 30 augustus 2020 om 13:16
Dit jaar voor het eerst meegeweest met Rob op aanraden van vrienden. Wat is het een goede keuze geweest. Ik loop meestal zonder gids in de bergen maar ik zou zo weer met Rob meegaan. Super ervaren gids, hij weet wat hij doet en past de route aan op de groep en de weersomstandigheden. Ik heb me elk moment veilig gevoeld en daarnaast was het supergezellig. De tocht was zwaar maar prachtig, mooie hutten, goed eten, goed weer en een fijne sfeer. Wat hebben we genoten. Rob, dankjewel voor deze mooie week. Het was super! Ik kijk nu al uit naar de volgende tocht 🙂