Gastenboek

Wij stellen het enorm op prijs als u een bericht over u reis wilt plaatsen. U helpt zo weer andere reizigers een goede tocht te kiezen.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
8 berichten.
Elsa Spaans Elsa Spaans uit Amsterdam heeft geschreven op 26 augustus 2021 om 09:18
Begin augustus 2021 zijn we met 10 vriendinnen op huttentocht geweest in de Dolomieten onder begeleiding van Rob. Wat een fantastische week hebben we gehad! Rob heeft vooraf goed naar onze wensen geluisterd en alles in heel korte tijd geregeld. Rob schat het niveau in en past de tocht en zichzelf hier goed op aan. Hij is heel relaxed, heeft nooit haast en laat je vrij, maar grijpt in of geeft tips als dat nodig is. We hebben een geweldige week gehad met mooie tochten en uitzichten, allerlei weersomstandigheden en heerlijk eten! Rob, dank voor de goede zorgen, de gezelligheid en je aanpassingsvermogen om 5 dagen met 10 vrouwen op pad te gaan! Het was fantastisch en zeker voor herhaling vatbaar!
Jan Hoeijmakers Jan Hoeijmakers uit Venlo heeft geschreven op 13 augustus 2021 om 07:44
In augustus 2021 een schitterende bergtocht gemaakt onder begeleiding van Rob van Alpinatours en met mijn dochter, haar man en 4 kleinkinderen. De route werd in de Dolomieten gemaakt via 4 berghutten voor overnachting. Het is goed te doen mifs je gezond bent en over een normale conditie beschikt. Rob is een hele goede gids en begeleider die je als personen veel vrijheid geeft en op afstand alles goed in de gaten houdt. Een echte aanrader
George George uit Hilversum heeft geschreven op 6 augustus 2021 om 11:13
Ook dit jaar weer met Rob naar de Alpen. Met de naam van de tocht 'Droomtocht in het hooggebergte' is niets te veel gezegd. De zesdaagse, best pittige, tocht heeft ons over een zeer gevarieerd landschap gevoerd met soms spannende stukken. Kruidenrijke almen, gezekerde passages, stukken over steenslag, sneeuwvelden, bossen en iedere dag zicht op de Grossglockner en de omringende gletsjers. De hutten waren uitstekend (uiteraard op de mooiste plekken) en serveerden goed eten; vaak met een uitgebreid buffet. Met deze tocht heeft Rob van Baardwijk zichzelf weer overtroffen. Ik kijk al weer uit naar volgend jaar!
René René uit De Bilt heeft geschreven op 27 september 2020 om 21:33
Dit jaar in augustus hebben we voor de tweede keer met Rob een geweldige huttentocht gemaakt in de Dolomieten. Vorig jaar voor het eerst vier dagen, nu vijf dagen. Samen met vrienden, hun drie dochters en onze dochter - stoere meiden in de leeftijd 8 tot 14 jaar. Natuurlijk past Rob de tocht aan, aan wat wij aankunnen, maar dat bleek vaak meer dan we zelf gedacht hadden. Het is heerlijk om onbezorgd je ervaren gids te kunnen volgen, die weer en conditie in de gaten houdt en alles regelt als we weer in de volgende mooi hut aankomen. We weten dat Rob ook veel zwaardere tochten loopt, met sterke ervaren wandelaars en klimmers. Maar ook voor een stevige huttentocht met je gezin ben je bij hem aan het juiste adres.
George George uit Hilversum heeft geschreven op 3 september 2020 om 09:01
De laatste week van augustus voor de derde keer met Alpinatours op huttentocht in de Alpen. Na de Matterhorntocht in 2018 en de Gross Venedigertocht in 2019 was het dit jaar de uitdagende Wildspitzetocht. Rob van Baardwijk heeft ons gedurende deze week deskundig en uitstekend voorbereid op de klim naar de top. En na een dag van inspanning was het goed en gezellig vertoeven in de hoog gelegen hutten met prachtig uitzicht over de bergen. Daar doe je het voor. Rob, bedankt voor de fantastische tocht. Volgend jaar ga ik weer mee!!!
Renee Renee uit Amsterdam heeft geschreven op 1 september 2020 om 12:06
Rob is een fantastische gids. Ik ben nu twee keer met hem op huttentocht geweest, en beide vakanties waren helemaal top! Rob kiest prachtige wandelingen met super mooie uitzichten en hele fijne en gezellige hutten. Kortom: een aanrader om met Rob op huttentocht te gaan, gegarandeerd succes!
Machteld & Alexander Machteld & Alexander uit Amsterdam heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 13:24
Wat een fantastische tour hebben wij gehad! We hebben de ötztaler tour met Wildspitze beklimming gedaan. Deze tour was zwaar, maar ieder moment spierpijn waard! Wat een prachtige uitzichten en spannende graatbeklimmingen. Een echte aanrader voor de sportievelingen met doorzettingsvermogen. Zorg dat je een goede uitrusting hebt.. met name c schoenen zijn essentieel om deze tocht te kunnen maken. Rob, onwijs bedankt voor deze heerlijke week. We hebben van jou, de groep, de hutten en uitzichten genoten!
Dieke Dieke heeft geschreven op 30 augustus 2020 om 13:16
Dit jaar voor het eerst meegeweest met Rob op aanraden van vrienden. Wat is het een goede keuze geweest. Ik loop meestal zonder gids in de bergen maar ik zou zo weer met Rob meegaan. Super ervaren gids, hij weet wat hij doet en past de route aan op de groep en de weersomstandigheden. Ik heb me elk moment veilig gevoeld en daarnaast was het supergezellig. De tocht was zwaar maar prachtig, mooie hutten, goed eten, goed weer en een fijne sfeer. Wat hebben we genoten. Rob, dankjewel voor deze mooie week. Het was super! Ik kijk nu al uit naar de volgende tocht 🙂