Wie ben ik

Alpinatours staat in het teken van het pure berggevoel. Ik neem jullie mee naar de mooiste bestemmingen in de Alpen, zowel in de zomer en/of de winter.

De bergen hebben altijd een enorme aantrekkingskracht op mij gehad, maar pas op latere leeftijd ben ik als gids gaan werken. Ontelbare huttentochten heb ik gelopen, altijd weer op zoek naar die ene perfecte tocht. Ik heb er genoeg gevonden om een heel leven mee vol te wandelen.

Bergwandelen is meer dan een hobby, ik heb er mijn werk van gemaakt. Ik neem je mee op reis, en laat je kennismaken met een spectaculaire bergwereld. Laat je eens verrassen, en ga mee met één van mijn huttentochten.

Bijna alle reizen uit het Zomer en Winterprogramma begeleid ik zelfstandig. De zwaardere tochten waarbij er gletsjers worden betreden en ook hoge toppen beklommen, doe ik gedeeltelijk samen met Oostenrijkse berggids(en).

Onze reizen zijn betaalbaar en u gaat altijd op pad met een erkende en gediplomeerde Nederlandse en/of Oostenrijkse UIAGM berg(wandel)gids voor de veiligheid en beste begeleiding. 

Naam:      Rob van Baardwijk

Geb:       6 juni 1961  Maastricht

Hobby’s:  Mooie tochten maken in de bergen.
Gediplomeerd logo_sommer-winterbergwandelgids en lid van het Berg-Schiführerverband VÖBS Steiermark
http://steiermark.bergfuehrer.at

E-mail:  info@alpinatours.nl

Mobil:   0634269010