Zomer/Winter – Agenda 2020

 

   De Weishorn ontwaakt in de ochtendzon!

Aanvragen voor de maand augustus nemen wij niet meer in behandeling, die is VOL geboekt. Aanvragen voor de maand Juli kan nog t/m de eerste week van Juli. Daarna nemen wij geen aanvragen meer in behandeling. Tochtvoorstel op afspraak en beschikbaarheid berghutten.

U wilt graag eens een huttentocht of een sneeuwschoenwandelreis maken, maar u weet nog niet goed wat er allemaal bij komt kijken. Bij alpinatours kunnen wij u goed op weg helpen met u keuze voor de juiste tocht. Voor elk soort wandelaar van beginner tot gevorderd, voor iedereen is er wel een passende reis. Heeft u nog nooit in de bergen gewandeld, dan maken wij een reis met al u wensen. Wanneer u met minimaal 4 pers bent, kunnen wij al een tocht organiseren. Voor een prijsopgave, of informatie kunt u contact opnemen via ons contactformulier. Een offerte is altijd gratis. Alle tochten worden begeleid door een ervaren gecertificeerde Nederlandse gids.

Vrije Datum 2020 – Zomerreizen

Onderstaande datums zijn nog vrij. U kunt kiezen uit alle reizen uit het zomerprogramma. Minimale aantal deelnemers is 4 pers.

Ma 29 Juni t/m Za 4 Juli       6 Dagen     Deze datum is niet meer te boeken. 

Ma  6  Juli t/m Za 11 Juli      6 Dagen     Deze datum is niet meer te boeken.

Ma 20 Juli t/m Zo 26 Juli                        Deze datum is niet meer te boeken.

Heeft u een andere datum in gedachten, dan kunnen wij u e.v.t. doorverwijzen naar één van onze partners. Deze werken ook met Nederlandse bergwandelgidsen als begeleiding. Wij organiseren géén tochten voor pers die alléén en zonder gids een huttentocht willen ondernemen.

AGENDA 2020
Onze agenda geeft aan wanneer er nog plaats is op een bestaande reis en u kunt gelijk zien of een datum nog vrij is. Onderstaande reizen zijn vanaf 18 jaar.

Gegarandeerd:  Winterreis           Za  1 febr  t/m Za 8 febr  – Italië VOL 8 deelnemers.

Gegarandeerd: Schladminger      Ma 3 aug t/m Vrij 7 aug   – Deze reis is gereserveerd voor een privé groep.

Gegarandeerd:  Gezinstocht        Ma 10 aug  t/m Vrij14 aug  – Italië VOL 8 deelnemers.

Gegarandeerd:    Ötztalertour      Zo 23 aug t/m Za 29 aug  Deze reis is gereserveerd voor een privé groep.  

Als reizen zijn gegarandeerd, dan gaan deze altijd door.

Als reizen zijn gereserveerd, dan zijn deze altijd onder voorbehoud en gaan alléén door bij minimaal 4 deelnemers, tenzij alpinatours anders beslist.  

De gezinsreizen worden hoofdzakelijk tijdens de schoolvakanties gelopen. U kunt al vanaf September 2019 een reis aanvragen. Wij kijken welke ervaring u heeft en maken een reis op u niveau. Of beginner of al wat gevorderd, wij passen de reis desgewenst aan om iedereen maximaal te laten genieten. Wilt u het eens een dagje rustiger aan  doen, geen probleem dan kan de gids in overleg een alternatieve route uitzoeken of een rustdag inplannen. Alles kan niets moet.

Het kan zijn dat u er niet uitkomt en blijft zitten met vragen van wat het allemaal gaat kosten aan uitrusting, en wat u precies kunt verwachten tijdens zo’n huttentocht. Wij kunnen dan e.v.t. een voorbespreking bij u thuis inplannen. Zo kunt u in u eigen vertrouwde omgeving alle vragen stellen. Wilt u graag een voorbespreking, dan dit vermelden bij de aanvraag van een reis.