Agenda 2021

                            De Weishorn ontwaakt in de ochtendzon!

Je wilt graag eens een huttentocht of een sneeuwschoenwandelreis maken, maar je weet nog niet goed wat er allemaal bij komt kijken. Bij alpinatours kunnen wij je goed op weg helpen met je keuze voor de juiste tocht. Voor elk soort wandelaar van beginner tot gevorderd, voor iedereen is er wel een passende reis. Voor een prijsopgave of informatie kunt je contact opnemen via ons contactformulier. Een offerte is altijd gratis. Alle zomer en/of wintertochten worden begeleid door Rob van Baardwijk, een ervaren en in de Alpenlanden erkende Nederlandse bergwandelgids.

AGENDA – Alle Huttentochten van 2021 zijn vanaf nu aan te vragen:

Geldteruggarantie bij negatief reisadvies door COVID-19

Vier weken voor de startdatum van een reis kijkt Alpinatours hoe de situatie in het land van bestemming is. We volgen hierin de informatie van het RIVM, het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en de plaatselijke ontwikkelingen. Kan de reis doorgaan, dan ontvang je van ons een herbevestiging. Geldt er vier weken voor startdatum een negatief reisadvies voor je bestemming, of is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk om de reis door te laten gaan, dan annuleren wij je reis. Houd er rekening mee dat als de situatie in het land van bestemming binnen vier weken voor de startdatum veranderd, wij alsnog genoodzaakt kunnen zijn om je reis te annuleren. Je krijgt dan de aan ons betaalde reissom terug.

Je kunt nu al huttentochten aanvragen voor de zomervakantie. De hele maand augustus is voorlopig gereserveerd voor de gezinsreizen. Wil je graag met je eigen familie, of met vrienden een tocht gaan maken, wacht dan niet te lang met jullie aanvraag. Vol is Vol.

Het prijsniveau van onze reizen is afhankelijk van het aantal deelnemers. Op de website staan prijzen voor groepen van minimaal 4 pers. Vraag je een reis aan voor meer pers krijg je een extra korting op de totale prijs. 

Onze huttentochten zijn aan te vragen voor de periode van juni t/m oktober. Afhankelijk van de sneeuwcondities in de bergen zijn de meeste berghutten open vanaf midden Juni tot eind oktober. De meeste aanvragen worden gedaan voor de maanden Juli en Augustus, dat zijn ook meteen de drukste maanden. Bijna alle tochten zijn op aanvraag  

Datum gereserveerd voor een gezin/groepsreis 

Week 32   Zo 08/08/2021 – Vrij 13/08/2021  gereserveerd  5 pers – Dolomieten

Let op:
Als je alleen bent, en je wilt graag een huttentocht maken in een kleine groep, dan kun je aansluiten bij een door ons georganiseerde reis voor volwassenen. Deze reizen gaan door wanneer 4 pers zijn aangemeld. 

Voor alle gereserveerde reizen waarbij alleenstaanden kunnen aansluiten, geldt een uiterste inschrijfdatum. Als deze datum is bereikt, en er geen 4 deelnemers zijn aangemeld vervalt deze reis, tenzij de aangemelde deelnemers akkoord gaan met een prijsverhoging. De uiterste inschrijfdatum is 31/05/ 2021

Vaste datum groepsreizen vanaf 18 jaar: Voor deelname singles en/of alleenstaanden.

Gereserveerd: 04/07/2021 – 09/07/2021  Schladminger-Tauern – Inschrijven kan hier

Gereserveerd: 25/07/2021 – 30/07/2021  Venedigerhöhenweg – Inschrijven kan hier

Gereserveerd: 29/08/2021 – 05/09/2021  Glockner-ronde  – Inschrijven kan hier

Als reizen zijn gegarandeerd, dan gaan deze altijd door.

Als reizen zijn gereserveerd, dan zijn deze altijd onder voorbehoud en gaan alléén door bij minimaal 4 deelnemers, tenzij alpinatours anders beslist.  

De gezinsreizen worden hoofdzakelijk tijdens de schoolvakanties gelopen. U kunt al vanaf September 2020 een reis aanvragen. Wij kijken welke ervaring u heeft en maken een reis op u niveau. Of beginner of al wat gevorderd, wij passen de reis desgewenst aan om iedereen maximaal te laten genieten. Wilt u het eens een dagje rustiger aan  doen, geen probleem dan kan de gids in overleg een alternatieve route lopen. Alles kan niets moet.

Wilt u één van onze reizen aanvragen dat kan hier