Groepsreizen – voor wie?

Alle reizen uit ons zomer/winterprogramma zijn door iedereen te boeken vanaf 18 jaar. De bergwandelreizen worden afgestemd op de ervaring van de deelnemers. Voordat je een reis boekt/aanvraagt, kun je eens kijken naar het niveau van de reizen. Wandeltochten met één of twee sterren, zijn voor beginners of weinig ervaren wandelaars. De maximale looptijden zijn dan ook niet meer dan 6 uur/dag exclusief pauzes.

Wil je graag wat meer uitdaging dan kun je, je opgeven voor een 3 sterren tocht of meer. Deze tochten zijn over het algemeen zwaarder, en vragen om een uitstekende conditie en goede bergwandeluitrusting.

Veel van onze tochten zijn maatwerkreizen en d.w.z. dat deze reizen aangevraagd/geboekt worden door privé groepen vrienden, familie’s e.n.z. tot maximaal  10 pers. 

Je kunt als Singel/alleenstaande/ ook mee met één van onze wandeltochten. Dat is mogelijk op een geselecteerde datum voor de * en ** sterren reizen. Zie hiervoor onze agenda. Het is helaas niet mogelijk om een maatwerkreis aan te vragen wanneer je alléén bent.