Programma & accommodaties

Programma:   Kufstein – Vorderkaiserfeldenhütte – Stripsenjochhaus – Gaudeamushütte – Gruttenhütte – Hintersteinersee – Anton Karghaus – Kufstein.

Dag 1: 
Vanuit Kufstein (490m) wandelen we naar Sparchen waar we aan de wandeling in het Kaisergebergte beginnen. Onze eerste hoogte meters nemen we onder de voeten op weg naar de Vorderkaiserfelderhütte 1388m, het uitzicht op de Wilderkaizer is vanaf het zonnige terras spectaculair.  ↑ 890m  4 uur,
Bekijk de website van deze accommodatie

Dag 2:
Vandaag hebben we de mogelijkheid om te kiezen uit een gemoedelijke of een wat uitdagendere variant. Het eindpunt is het zelfde het Stripsenjochhaus 1577m,
↑ 1130 m, ↓ 940m    7 uur
Bekijk de website van deze acommodatie

Dag 3:
Vanaf het Stipsenjochhaus gaan we via het zogenaamde Ellmauertor en de Steinernerinne naar de gemoedelijke Gruttenhütte 1620m, Een dag met alleen maar hoogtepunten. ↑550, ↓ 450,  5 uur.
Bekijk de website van deze accommodatie.

Dag 4:
Vandaag volgen we een gedeelte van de bekende Adlerweg, een van de bekenste wandelroutes van Tirol. Via een prachtige höhenweg bekijken we de Wilder Kaiser, van zijn zonnige zuidzijde. Ons einddoel van vandaag is een hotel bij de Hintersteinersee.
↑50m, ↓ 700m   5 uur.  Overnachting Gasthof of Hotel

Dag 5:
Helemaal uitgerust, gaan we vandaag weer bergop naar onze laatste hut. Via de Walleralm 1173m, en de Hochegg 1470m, gaan we eerst aar de Kaindlhütte en via de Bettlersteig naar het Anton – Karg – Haus 829m ↑670m,↓ 700m  6 uur.
Bekijk de website van deze accommodatie.

Dag 6:
Vandaag nemen we afscheid van het Kaiser gebergte, en wandelen op ons gemak terug naar Kufstein waar we op een mooi terras kunnen nagenieten van een heerlijke wandelweek.