huttentochten

Vanaf September kunt u al reizen aanvragen voor het nieuwe jaar. Dan weet u zeker dat u in 2020 die lang gekoesterde en mooie huttentocht ook daadwerkelijk kunt ondernemen. Het lijkt nu nog heel ver weg, maar mijn zomer reizen zitten zo vol. Ook dit jaar heb ik veel gezinnen moeten teleur stellen omdat zij veel te laat een reis aanvragen. Wilt u een  huttentocht maken, genieten van de leukste berghutten en de mooiste berggebieden bezoeken dan wacht niet te lang met u aanvraag. Omdat ik alle tochten zelf begeleid, kan ik maar een klein aantal huttentochten organiseren.

Op mijn website staan maar een beperkt aantal reizen. Dat wil niet zeggen dat wij géén andere tochten maken. Heeft u ergens anders in de Alpen een reis gezien of heeft u een mooie huttentocht  in gedachte, dan neem eens contact op via mijn contactformulier en dan kunnen wij eens kijken of wij die reis ook kunnen organiseren.

Mijn (voorlopige) agenda van 2020:

Winterreis  Lüsenalm      Italië  za 01.02 t/m za 08.02.2020    8 dagen  VOL

Winterreis  Lüsenalm      Italië  za 22.02 t/m za 29.02.2020    8 dagen  – nog vrij

huttentocht Berchtesgaden      ma 06.07 t/m vrij 10.07.2020  5 dagen – 2 pers

Gezinsreis Rosengarten Italië  ma 03.08 t/m vrij 07.08.2020  5 dagen  – nog vrij

Gezinsreis Rosengarten Italië  ma 10.08 t/m vrij 14.08.2020  5 dagen  VOL

Andere datum op aanvraag:                                              

De gezinstochten van hut naar hut zijn speciaal voor beginners en voor ouders met kinderen samengesteld. Niet te zwaar en met veel afwisseling. U gaat een week op pad met een Nederlandse gids en leert de basisvaardigheden voor het  maken van alpiene tochten.

 

Op eenvoudige wijze leer ik je waar je op moet letten, wanneer je een bergwandeltocht wilt ondernemen.

Veilig leren wandelen in het hooggebergte, en het samen genieten van deze overweldigende natuur. Dat zijn de belangrijkste elementen van een huttentocht.

Overnachten doen we zoveel mogelijk in (kind)vriendelijke berghutten, daar hebben ze slaapkamers i.p.v. grote slaapzalen. Warme douches, en voortreffelijke maaltijden.

De tochten worden hoofdzakelijk georganiseerd in Oostenrijk en Italië.

Wilt u graag in een ander gebied wandelen, dan maak ik een reis naar u wensen.

Let op:  Zie onze agenda voor een beschikbare datum.

 

Klik hier voor het inschrijf/informatieformulier: